Om oss - Velkommen til Solheim Trafikkskole
121
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-121,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Solheim Trafikkskole

Hos Solheim Trafikkskole kan du ta trafikalt grunnkurs, og førerkort for moped, og for bil med manuell- eller automat gir.

Du får samme trafikklærer gjennom hele opplæringsforløpet. Vår erfaring viser at en og samme lærer gir deg god oppfølging og raskere framgang i kjøretimene.

Vi skreddersyr opplæring, slik at den passer deg og ditt behov. Vi er mobile , du kan avtale henting og bringing med trafikklæreren din, det går ikke utover kjøretimen din. Vi liker å være effektiv med din tid, slik at du får kjørt mest mulig.

Vi tror på å være der for deg.Solheim trafikkskole er godkjent av Statens vegvesen og medlem av Autoriserte trafikkskolers landsforbund (ATL).

Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs må være gjennomført før man kan øvelseskjøre eller ta kjøretimer. Du vil motta et bevis som gir deg rett til å øvelseskjøre etter endt trafikalt grunnkurs.

Klasse AM146 – Moped

Mopedførerkort (AM146) tillater kjøring av moped med en maksfart på 45 km/t. Minstealderen for dette førerkortet er 16 år. Vi tilrettelegger din opplæring etter dine behov.

KLASSE B – MANUELL

Gjelder internasjonalt for føring av motorvogn med en tillatt totalvekt på høyst 3500 kg og som er godkjent for transport av høyst 8 passasjerer i tillegg til fører.

KLASSE B – AUTOMAT

Om du kjører opp med automatgir, får du en kode i førerkortet som begrenser føreretten til slike biler. Ønsker du å utvide til manuelt gir senere, må du å ta oppkjøringen på nytt.

Vi hjelper deg på veien til førerkortet!